Κρατήσεις 210 6645707

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

Δέχομαι

Εταιρικές Δεξιώσεις

Panorama1

Με την πολυετή γνώση κι εμπειρία δημιουργούμε ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς κι εντυπωσιακά πιάτα με σκοπό να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Οι ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις μας είναι αποκλειστικά χειροποίητες με πολλές επιλογές και σε προσιτά μενού, προσαρμοσμένα πάντα στις απαιτήσεις σας.

Η Αίθουσά μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα στην τριών επιπέδων με αμφιθεατρική θέα ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα, και έως 250 άτομα στην καταπράσινη και ολοκαίνουργια αυλή μας, αποτελώντας την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση μας, η επιμελημένη λειτουργικότητα των χώρων μας (π.χ. πρόσβαση ατόμων ΑΜΕΑ), το ζεστό περιβάλλον καθώς η άριστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, καθιστά κάθε είδους εταιρική εκδήλωση επιτυχή (π.χ. συνέδρια, επαγγελματικά δείπνα, cocktail, παρουσιάσεις προϊόντων ή υπηρεσιών, ομιλίες, κοπές πίτας κ.τ.λ.).

Ο χώρος δέχεται πάσης φύσεως οπτικοακουστικό υλικό, για την πραγματοποίηση συνεδρίων, παρουσιάσεις προϊόντων, ημερίδες, ομιλίες, σεμινάρια κ.τ.λ.

Ο χώρος διαθέτει ιδιωτικό ΔΩΡΕΑΝ parking 500 τ.μ., με πεπειραμένους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

 

 Δείτε εδώ Φωτογραφίες!

 


 

Προσφορά 2016 - Δωρεάν αίθουσα

Για όσους πελάτες επιλέγουν να κάνουν την εταιρική τους εκδήλωση στην αίθουσα μας επιβαρύνονται μόνο με το κόστος του catering που παρέχουμε.

Η αίθουσα 350 ατόμων διατίθεται δωρεάν.

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6645707 και μάθετε περισσότερα για την προσφορά!!!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
 1. Όνομα(*)
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
  Invalid Input
 4. Σχόλια
  Invalid Input
 5.