Κρατήσεις 210 6645707

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

Δέχομαι

Δεξιώσεις Γάμων

Panorama1

Η  Αίθουσα Εκδηλώσεων «Ο Φωτογράφος» διαθέτει ένα ξεχωριστό εσωτερικό περιβάλλον δίνοντας σας την ευκαιρία να οργανώσετε το γάμο σας, όπως τον έχετε φανταστεί!

Ο χώρος μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 350 άτομα σε τρία επίπεδα, με αμφιθεατρική θέα ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Τα χρώματα της πέτρας και του ξύλου που κυριαρχούν στους χώρους μας, προσδίδουν στο χώρο μία ιδιαίτερη αισθητική και παράλληλα την αίσθηση της μοναδικής πολυτέλειας που σας αξίζει.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ηχητικής κάλυψης της γαμήλιας δεξίωσης με d.j. αλλά και με ζωντανή ορχήστρα.

Ιδανικά μπορείτε να συνδυάσετε τον γάμο σας με το μυστήριο και το τραπέζι αφού στα 50 μόλις μέτρα έχουμε το εξωκλήσι της Αγ. Μαρίνας και στο 1χλμ το εκκλησάκι της Παλαιοπαναγιάς και παράλληλα να εξασφαλίσετε την άμεση, χωρίς μετακινήσεις, προσέλευση των καλεσμένων σας.

Τέλος, το άνετο και ΔΩΡΕΑΝ Parking 500 τ.μ., του κτήματος καλύπτει τις μικρές και μεγάλες δεξιώσεις του χώρου με πεπειραμένους παρκαδόρους για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας καθώς και την πλήρη ασφάλεια των οχημάτων σας.

Ενδεικτικά σας προτείνουμε μερικά από τα μενού μας για τους καλεσμένους σας:

   Μενού Α    Μενού Β    Μενού Γ Μπουφέ
pdf-icon pdf-icon pdf-icon pdf-icon

 

 

Δείτε εδώ Φωτογραφίες!

 


 

Προσφορά 2016 - Δωρεάν αίθουσα

Για όσους πελάτες επιλέγουν να κάνουν την δεξίωση του γάμου τους στην αίθουσα εκδηλώσεων μας επιβαρύνονται μόνο με το κόστος του catering που παρέχουμε.

Η αίθουσα 350 ατόμων διατίθεται δωρεάν.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6645707 και μάθετε περισσότερα για την προσφορά!!!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
 1. Όνομα(*)
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
  Invalid Input
 4. Σχόλια
  Invalid Input
 5.