Κρατήσεις 210 6645707

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο. Περισσότερα...

Δέχομαι

Σχετικά με εμάς

Panorama1

Η επωνυμία της Αίθουσας μας «Ο Φωτογράφος», επιλέχθηκε σκόπιμα για να εκφράσει τη διαχρονικότητα της φήμης του παλαιού χώρου σε έναν καινούργιο περιβάλλον διαμορφωμένο με νέα δομική και αισθητική άποψη.

Πριν από τριάντα χρόνια, δημιουργήθηκε ένας ιδιωτικός χώρος συνεστίασης, για συγγενείς και φίλους,  ο οποίος εξελίχθηκε σε ένα οικογενειακό στέκι, προσελκύοντας καλοφαγάδες και μερακλήδες.

Παράλληλα δε,  ο ιδιοκτήτης του ασκούσε την τέχνη του ως φωτογράφος-φωτορεπόρτερ.

Έτσι αυτοδιαφημίστηκε ο χώρος σαν «η ταβέρνα του φωτογράφου».

Στο ενεργητικό της λειτουργίας της κατέγραψε την ζεστή & φιλόξενη συμπεριφορά των ιδιοκτητών της, προσφέροντας γευστικότατες απολαύσεις με απαράμιλλο κέφι.

Σήμερα με την συμβουλή της πολύχρονης πείρας μας λειτουργούμε σε ένα νέο χώρο, αξιολογώντας το παρελθόν & δημιουργώντας το μέλλον.

 

o-xwros-mas1.jpgo-xwros-mas2.jpgo-xwros-mas3.jpgsxetika-me-emas-1.jpgsxetika-me-emas-2.jpgDSCF4818.jpgDSCF4831.jpgPanorama1.jpg